SerenoSpaH

Sereno SPA Deschis

Te invităm să descoperi un spațiu exclusiv, în care vei regăsi armonia perfectă între minte si corp.

Sereno Spa oferă clienților următoarele produse și servicii: piscină indoor, poolbar,  saună uscată, saună umedă, bazin cu apă rece, dus scoțian, fântână cu gheață, salina cu cromoterapie, solar și sală fitness.

01
SPECTACOLUL FRUMUSEȚILOR NATURII

Piscină Interioară

Dimensiuni 26 X 27 m

Un binemeritat răgaz la piscina hotelului sau la Pool Bar, vă va convinge definitiv că ați făcut cea mai bună alegere preferând sejurul la munte, în locul vacanței anuale la mare. Dimensiunile impresionante (26x27m) ale piscinei interioare a Hotelului Piatra Mare nu sunt întrecute de către nici un alt hotel din România.

Pentru că piscina are vedere către munte, vă veți pierde cu siguranță în apa care reflectă în mod spectaculos frumusețile naturii care vă înconjoară. Veți trăi astfel experiența de a vă cufunda la propriu în peisajul montan, dublat în oglinda apei. În timp ce sunteți furat de priveliște, puteți să va bucurăți de o băutură rece servită direct în apă, la Pool Bar.

Așezați-vă confortabil într-un șezlong de pe terasa exterioară, pentru a vă bucura în continuare de peisaj, de aerul curat și de razele îmbietoare ale soarelui de munte, ideale pentru un bronz rezistent.

02
MEREU ÎN FORMĂ

Sală de Fitness

La Hotel Piatra Mare aveți acces la sala de fitness, unde puteți proba deconectarea, vitalitatea și tonusul, unele dintre beneficiile recunoscute ale practicării exercițiilor fizice. Aici dispuneți de cea mai complexă aparatură pentru condiția dumneavoastră fizică, într-un spațiu generos și aerisit.

03
RELAXARE ÎN STADIU PUR

Saună

Saună Uscată (Finlandeză)

Este o saună realizată într-o incinta de lemn, încălzită electric cu ajutorul rocilor vulcanice. Sauna uscată are o umiditate de aproximativ 10% și o temperatura de 85° – 90°C, efectul fiind simțit după primele 5 minute de utilizare printr-o transpirație puternică. Transpirația este un proces natural și vital din punct de vedere al sănătății. Datorită încălzirii corpului, organismul încearcă să-și mențînă temperatura constantă, racindu-se prin transpirație. În lichidele secretate de către glandele sudoripare se regăsesc săruri minerale, substanțe reziduale de metabolism și toxine acumulate in organism. Aceste glande secretă și o proteină bactericidă (dermicidina), care acționeză ca un antibacterian și limitează dezvoltarea florei bacteriene cutanate, care pot da naștere infecțiilor ale pielii, cum ar fi acneea..

Saună Umedă (Hamam)

Baia Turcească, în denumirea originală Hamam, este o baie cu aburi cu o temperatura de maxim 40° C. Baia este formată din bănci de mozaic încălzit și fântână săpată în piatră, cu apă rece.

04
MOMENTE DE RĂSFĂT

Masaj

Două saloane individuale de masaj vă așteaptă să îmbrățișați cu adevărat starea de relaxare. Abandonați-vă ambianței calde și înmiresmate și lăsați în grija noastră tensiunile și apasarile de zi cu zi. Profesioniștii noștri vă vor supune unui ritual în care tehnicile de masaj sunt doar pretextul.

Cereți sfatul pentru alegerea tipului de masaj care vi se potrivește: suedez (50 minute), revigorant (30 minute) sau cu pietre calde (60 minute).

Pentru îngrijirea corporală vă propunem exfolieri corporale, împachetări cu scop detoxifiant, revigorant, hidratant, anticelulitic sau anti-aging, precum și tratamente personalizate nevoilor dumneavoastră.

 

TIPURI DE MASAJE
Masaj Revigorant

Masajul revigorant este una dintre metodele naturale cele mai vechi şi mai plăcute, fără efecte secundare folosite în prevenirea şi tratarea bolilor. Masajul revigorează nu doar muşchii, pielea şi circulaţia, ci are un efect minunat şi asupra sistemului nervos.

Durată: 30 minute

Masaj Clasic Back, Neck, Shoulders

Masajul tradiţional ce presupune relaxarea spatelui prin detensionarea musculaturii regiunii cervicale şi stimularea circulaţiei scalpului, oferind o stare profundă de relaxare a minţii şi corpului.

Durată: 30 minute

Apres Ski

Cea mai bună modalitate de relaxare după o zi extenuantă petrecută pe pârtia de ski, este acest tip de masaj vitalizant. Relaxarea musculară accelerează refacerea eficientă a organismului pentru o nouă partida de ski.

Durată: 30 minute

Drenaj Limfatic

Spre deosebire de alte tipuri de masaj, drenajul limfatic este mai mult decât un răsfăţ, este o procedură medicală. Acesta ajută la stimularea limfei, responsabilă cu eliminarea toxinelor din organism. Totodată acest procedeu ajută la eliminarea celulitei.

Durată: 60 minute

Masaj Anticelulitic

Masajul anticelulitic are numeroase beneficii, printre care stimularea circultaţiei sangvine, eliminarea toxinelor din organism, diminuarea stratului adipos, îmbunătăţirea oxigenarii ţesuturilor. Acet masaj reduce celulita sau previne apariţia ei, graţie efectului analgezic şi anti-inflamator al produselor care sunt aplicate, motiv pentru care este recomandat ca masajul anticelulitic să se efectueze periodic. În plus, îmbunătăţeşte aspectul pielii, oferindu-i o strălucire aparte.

Durată: 30 minute

Masaj Suedez

Masajul suedez, cunoscut şi sub denumirea de masaj somatic, este considerat o terapie străveche, fiind constituit dintr-o prelucrare metodică normală a părţilor moi ale organismului în scop fiziologic sau curativ profilactic.

Durată: 50 minute

Scrub & Peeling

Gomaj hrănitor cu zahăr brun şi uleiuri esenţiale ce exfoliază, purifică, relaxează şi catifeleaza pielea, lăsând-o nespus de fină şi plăcut parfumată.

Durată: 30 minute

Masaj Terapeutic

Masajul terapeutic a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru a elimina oboseala, a restabili circulaţia, a stimula glandele şi a tonifia muşchii şi ligamentele. Masajul terapeutic cuprinde numeroase forme de masaj ce stimulează în profunzime puncte vitale situate de-a lungul meridianelor energetice.

Durată: 60 minute

Masaj cu Pietre Calde

Masajul cu roci vulcanice cunoscut şi sub denumirea de Masaj cu Pietre Calde sau Hot Stone Massage, cu denumirea ştiinţifică de Terapie Geotermală, este una din tehnicile terapeutice folosite pentru relaxare, echilibrare energetică şi detoxifiere.

Durată: 60 minute

05
SĂNĂTATE & VITALITATE

Salină

Indiferent dacă suferiți de alergii sau de afecțiuni respiratorii, salina Hotelului Piatra Mare este o opțiune în plus pentru răsfăț. Așezați-vă comod și inspirați aerul salin, atât de benefic sănătății dumneavoastră. Spațiul este amenajat cu blocuri de sare aduse special de la Salina Slănic Prahova.

06

Tarife Sereno SPA

Tarife intrare adulți

Luni-Duminica  100 lei

Tarife intrare copii 0-12 ani

Luni - Duminica 70 lei

Tarife intrare adulți

Luni - Duminica  100 lei

Abonamente

1 luna - 500 lei
3 luni - 1500 lei
6 luni - 2500 lei
12 luni - 4000 lei

 

Abonamente family - anual

2 Adulti + 1 copil (intre 3-12 ani) - 5500 lei
2 Adulti + 2 copil (intre 3-12 ani) - 6500 lei