CamerePiatraMare

Camere

01
Apartament Prezidențial

Dacă doriți să vă simțiți cel mai privilegiat oaspete din Poiana Brașov, optați pentru a fi găzduit în Apartamentul Prezidențial situat la etajul 9 al hotelului...

Apartament_Prezidential
Apartament
02
Apartament

Apartamentele noastre sunt generos proporționate, fiind formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial și un living, locul perfect de relaxare la sfârșitul zilei.

03
Cameră Dublă Matrimonială

Perfecte pentru cupluri, aceste camere sunt spațioase și luminoase, iar priveliștea și aerul proaspăt de munte sunt disponibile fără excepție.

Camera_Dubla_Matrimoniala
Camera_Dubla_Twin
04
Cameră Dublă Twin

Utilate cu mobilier din lemn masiv și înnobilate cu opere de artă originale, fiecare cameră în parte reprezintă un spațiu rafinat de odihnă.

05
Junior Suite

Junior Suite este sinonim comodității și confortului, care se caracterizează prin generozitatea spațiilor și o priveliște splendidă.

Junior_Suite
Studio_Twin
06
Studio Twin

Studio-urile sunt spațiul ideal pentru familii cu copii. Comoditatea este o garanție, acestea fiind dotate cu 2 paturi twin la etaj și o canapea extensibilă în living.

07
Cameră Dublă Superioară

Aceste camere, după cum sunt de altfel şi denumite, satisfac standardele superioare în ceea ce priveşte spaţiul.

IMG-20190529-WA0009

Unitatea noastra accepta plata cu tichete si carduri de vacanta.

CONDITII GENERALE PENTRU REZERVARI ONLINE

REZERVARI

Termenii si conditiile pentru rezervari online obliga SC Golden Bial Management SRL sa ofere serviciile solicitate si achitate de clienti in conformitate cu oferta prezentata in formularul de rezervare: nume client, perioada sejur, numar de nopti, numar de adulti si copii, tarif pe noapte, detalii suplimentare.
Reducerile pentru copii se aplica doar in cazul in care acestia nu au implinit varsta de 6 ani la data inceperii sejurului.

TARIFE SI MODALITATE PLATA

Tarifele prezentate pe site sunt cele finale si contin TVA si toate taxele aferente.Tariful ce trebuie achitat de catre client este calculat automat in functie de perioada sejurului, tipul camerei rezervate si numarul de adulti si copii din rezervare.
SC Golden Bial Managemet SRL isi rezerva dreptul de a schimba tarifele si de a publica oferte speciale in functie de numarul de camere disponibile la momentul respectiv.Rezervarile deja efectuate si confirmate la un anumit tarif nu vor suferi modificari daca o oferta noua este prezentata pe site intre timp.
Rezervarile online sunt achitate cu card de credit/ debit , plata integrala este incasata la momentul rezervarii.

CONDITII DE ANULARE SAU MODIFICARE REZERVARE

In cazul anularilor, neprezentarilor la hotel sau modificarilor solicitate de client asupra unor rezervari deja confirmate, conditiile de restituire ale SC Golden Bial Management SRL sunt:
Daca anularea se efectueaza cu mai mult de 14 zile pana la data inceperii sejurului, penalizarea aplicata este contravaloarea primei nopti de cazare , SC Golden Bial Management SRL va returna clientilor diferenta.
Daca anularea se efectueaza cu mai putin de 2 zile pana la data inceperii sejurului, penalizarea aplicata este contravaloare primei nopti de cazare.
Toate comisioanele si taxele bancare pentru rambursare vor fi suportate de catre client.
Ofertele speciale pentru date de sarbatori , ex. Paste, Revelion, Craciun, 1 Mai, etc. nu se supun conditiilor mai sus mentionate.Pentru acestea plata se efectueaza integral iar in caz de anulare rezervare nu se restituie suma achitata.