RestaurantH

Restaurant

În restaurantele noastre transformăm fiecare masă într-o experiență extraordinară a simțurilor.

Meniul nostru reprezintă cu mândrie bucătăria românească și reflectă talentul în pregătirea preparatelor internaționale.

Vă invităm să descoperiți arome autentice în restaurantele noastre care sunt, fără îndoială, speciale.

01
PREȚIOS CA O BIJUTERIE

Restaurant Smarald

Prețios ca o bijuterie, restaurantul împrumută din reflexiile și culoarea smaraldului, făcând din servirea mesei un prilej de sărbătoare. Pornind de la cele mai bune și mai proaspete ingrediente,la Piatra Mare transformăm fiecare masă într-o experiență extraordinară a simțurilor. Meniul nostru reprezintă cu mândrie bucătăria românească și reflectă talentul în pregătirea preparatelor internaționale.

Lista de vinuri atent selecționate combină alegerile îndrăznețe cu specialitățile din meniul Hotelului Piatra Mare. La toate acestea se adaugă serviciile exemplare și ambianța somptuoasă.

Fie că doriți să faceți o invitație pentru un prânz de afaceri sau să vă bucurați de o cină destinsă la lumina lumânărilor, Restaurantul Smarald este alegerea care vă va surprinde întotdeauna invitații.

Datorită interiorului vast, restaurantul este considerat o foarte bună locație pentru organizarea de evenimente, putând găzdui între 250 și 450 de oaspeți.

02
TERASĂ & PRIVELIȘTI DE NEUITAT

Restaurant Topaz

Indiferent că serviți micul dejun, prânzul sau cina, Restaurantul Topaz vă oferă un meniu subtil și variat. Turul gastronomic al locației include preparate ale bucătăriei românești și internaționale. Restaurantul dă înspre o terasă generoasă, care oferă o priveliște magnifică spre masivul Postăvarul.

Parte din această atmosfera serena și având ca fundal contururile munților, terasa este locul ideal în care să vă relaxați și să savurați în tihna deliciile culinare create de talentatul nostru maestru bucătar. De asemenea, această terasă este o locație superbă pentru evenimentele în aer liber cu până la 300 de invitați.

La rândul său, Restaurantul Topaz poate găzdui comod un număr de aproximativ 100 de persoane.

03
PENTRU EVENIMENTE CA-N POVEȘTI

Banchet Sala Nato

Sala NATO a Hotelului Piatra Mare este locația preferată pentru evenimentele cu până la 450 - 600 de invitați, situându-se în topul locațiilor de nuntă din România. Datorită facilităților sale, Sala NATO reprezintă un spațiu flexibil pentru a găzdui evenimente dintre cele mai variate.

Datorită înălțimii impresionante a tavanului, orice scenă poate fi instalată fără dificultate, iar forma sa semicilindrică reprezintă un plus vizual pentru efectele speciale de lumini. Vă veți convinge că aici spectacolul este la el acasă.

04
O INVITAȚIE LA DESTINDERE

Lobby Bar

Barul adăpostit de lobby-ul grandios al Hotelului Piatra Mare reprezintă invitația noastră la destindere. Fie că alegeți o băutură rafinată, cu o gustare ușoară sau doriți să savurați ceaiul de după-amiază alături de o prăjitură delicioasă, veți descoperi ca acest bar este un loc extrem de plăcut pentru socializare.

În zona de Piano Bar din lobby, sfârșitul zilei se prefigurează în sunetul claviaturii, în timp ce conversațiile își urmează cursul, la o cupa de șampanie sau cu un cocktail sofisticat.