Politică de confidențialitate

În conformitate cu principiile legalității, loialității și transparenței, vă punem la dispoziție următoarea politica de confidențialitate.

Cine este responsabil pentru procesarea datelor dumneavoastră?

S.C. GOLDEN BIAL MANAGEMENT SRL
Numar Registru Fiscal: J8/2822/27.11.2018, CUI RO 40225002.
Sediu:Poiana Brasov, Str. Poiana Doamnei FN
Email: office@piatramare.ro
Telefon: +40 268 262 170

În ce scop vă tratăm datele personale?

S.C. Golden Bial Management SRL tratează informațiile pe care ni le furnizați pentru a gestiona relația contractuală care ne leagă și gestionăm furnizarea serviciilor pe care le solicitați.

Cât timp vom păstra informațiile dumneavoastră personale?

Datele dumneavoastră se vor păstra timpul minim necesar pentru furnizarea corespunzătoare a serviciului oferit, precum și pentru îndeplinirea responsabilităților care pot apărea în urma acestuia și a oricărei alte cerințe legale.

Care este legitimitatea pentru tratarea datelor dumneavoastră?

Baza legală pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale poate fi executarea unei relații contractuale potențiale și / sau contractuale, interesul legitim, autorizarea legală și / sau acordul părții interesate. Informațiile pe care le solicităm sunt adecvate, pertinente și strict necesare și, în nici un caz, nu sunteți obligați să le furnizați, dar necomunicarea acestora poate afecta scopul serviciului sau imposibilitatea de a îl furniza.

La care destinatari vor fi comunicate datele dumneavoastră?

S.C. Golden Bial Management SRL nu va comunica datele dumneavoastră unei terțe părți decât dacă este informată în mod expres despre aceasta.

Care sunt drepturile dumneavoastră atunci când ne furnizați datele dumneavoastră?

Drepturile de protecție a datelor pe care le dețineți sunt:
Dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal privind partea interesată
Dreptul la rectificare sau ștergere
Dreptul de opoziție
Dreptul de a solicita limitarea tratamentului
Dreptul la transferabilitatea datelor

Titularii datelor cu caracter personal obținute își pot exercita drepturile de protecție a datelor cu caracter personal prin dirijarea unei comunicări scrise la sediul social al S.C. Golden Bial Management SRL sau la e-mailul activat în acest scop office@piatramare.ro.

Pot retrage consimțământul?

Aveți posibilitatea și dreptul de a retrage consimțământul pentru orice scop specific acordat în acel moment, fără a afecta legalitatea tratamentului pe baza consimțământului înainte de retragerea sa.

Unde pot reclama în cazul în care consider că datele mele nu sunt tratate corect?

Dacă o parte interesată consideră că datele sale nu sunt tratate corect de S.C. Golden Bial Management SRL , puteți adresa reclamațiile dumneavoastră la adresa office@piatramare.ro, sau la autoritatea corespunzătoare de protecție a datelor, fiind ANSPDCP indicată pe teritoriul național, http://www.dataprotection.ro/

Securitatea și actualizarea datelor dumneavoastră personale

În scopul asigurării securității datelor dumneavoastră personale, vă informăm că S.C. Golden Bial Management SRL a luat toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru a garanta securitatea datelor cu caracter personal furnizate. Toate acestea pentru a evita modificarea, pierderea și / sau tratamentele sau accesul neautorizat, conform cerințelor regulamentelor, deși securitatea absolută nu există.

Este important ca, pentru ca noi să vă păstram informațiile personale actualizate, să ne informați de fiecare dată când există o schimbare a acestora.

Confidențialitate

S.C. Golden Bial Management SRL vă informează că datele dumneavoastră vor fi tratate cu maximă confidențialitate de către întreg personalul implicat în oricare dintre fazele tratamentului. Nu vom ceda sau nu vom comunica terților datele dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau în cazul în care partea interesată ne-a autorizat în mod expres.