EventosH

Evenimente & Nunți

Totul începe cu un "DA"

Și pornești în călătoria vieții tale

Petreceți cel mai important eveniment al vieții la Hotel Piatra Mare și veți rămâne cu cele mai frumoase amintiri!

Echipa Hotelului Piatra Mare se simte onorată și vă acordă însemnătatea și atenția cuvenită, tratând cu delicatețe fiecare detaliu și aspect de organizare al nunții.

Pentru a petrece aceste clipe de neuitat într-o atmosfera plăcută, Hotel Piatra Mare vă ofertă un pachet unic începând de la meniul clasic, până la meniuri ce satisfac cele mai rafinate gusturi. Costul meniului depinde de pretențiile dvs. culinare: acestea pot conține doar mâncarea, pot conține mâncare și pachet soft drink's, sau pot conține pachet integral de mâncare și băutură. Orientativ, un meniu clasic, este 250 lei.

Nu se impune limită de oră, nu se percep taxe pentru sală și eventualele pierderi accidentale.

Cadoul nostru: 1 Apartament gratuit pentru miri în noaptea nunții! Reducere substanțială pentru cazarea invitațiilor! Degustarea meniului ales pentru 2 persoane!

Dacă sunteți interesați în organizarea unui eveniment corporate, vă invităm să vizitați pagină noastră de Conferințe, în care veți putea găsi informații complete despre sălile de conferințe si reuniuni de care dispunem si facilitățile acestora. Pentru mai multe detalii, faceți click aici

Departamentul de evenimente al Hotelului Piatra Mare va fi încântat să vă fie alături pentru planificarea unui eveniment memorabil.