Am lansat noul nostru website!

News_Blog_PiatraMare

Astăzi dorim să împărtășim cu voi, oaspeții noștri, o veste extraordinară: Am lansat noul nostru website!

Suntem foarte bucuroși că am finalizat acest proiect, al cărui obiectiv este de a fi mai aproape de voi, de a vă oferi un canal direct de comunicare, informații complete despre hotelul nostru, serviciile și facilitățile acestuia și totodată posibilitatea de a rezerva direct pe website-ul nostru, la cel mai bun preț.

Noul website are un design modern, este bogat în conținuturi, are imagini de înalta rezoluție și este accesibil de pe orice dispozitiv (responsive).

Vă invităm să vizitați secțiunea Camere, în care veți găși toate detaliile ofertei noastre de cazare, tipurile de camere de care dispunem si facilitățile acestora.

Informăm că, oaspeții noștri care doresc să se răsfețe, sunt invitați să viziteze secțiunea Sereno SPA, pentru a descoperi un adevărat colț de rai. Veți avea acces gratuit la saună, salină, sala de fitness și la piscina interioară care are vedere către munte, vă veți pierde cu siguranță în apa care reflectă în mod spectaculos frumusețile naturii care vă înconjoară. Veți trăi astfel experiența de a vă cufunda la propriu în peisajul montan, dublat în oglinda apei.

Te invităm să descoperi Poiana Brașov, stațiunea montană nr. 1 din România, dintr-o perspectivă diferită, alături de noi, care vom face tot posibilul pentru a depăși așteptările tale și pentru a te surprinde în fiecare zi. Dorim să fim alături de tine la fiecare pas, pentru a-ți prezenta unul dintre cele mai frumoase locuri din lume și pentru a te ajuta să organizezi cele mai distractive activități, într-un cadru natural fantastic.

O altă noutate a noului nostru website este că am încorporat și un blog, astfel vă vom putea ține la curent cu toate noutățile și vă vom putea oferii informații despre viitoarele evenimente, noi activități, servicii și oferte atractive și multe altele.

Website-ul nostru dispune de asemenea de un motor de rezervări avansat, pe care l-am implementat recent, pentru a vă putea oferi posibilitatea de a va rezerva șederea direct, fără intermediari și desigur, la cel mai bun preț.

Vă invităm să consultați cu frecvența și secțiunea noastră de oferte, sau să accesați direct motorul nostru de rezervări, pentru a beneficia de servicii exclusive și discount-uri atractive, disponibile doar pe website-ul nostru.

Dorim să gășiți util noul nostru website, pe care l-am construit cu foarte multă dăruire si atenție la detalii, iar dacă doriți să ne trimiteți orice sugestie, o puteți face prin intermediul comentariilor la acest post, prin rețelele noastre sociale sau prin email la
office@piatramare.ro

Vă așteptăm cu drag, pentru a petrece clipe de neuitat!

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.