Teambuilding  în Poiana Brașov

TeamBuilding_PiatraMare

Poiana Brașov este locul ideal pentru organizarea de diferite activități de teambuilding, locul în care să te bucuri de o activitate memorabilă cu colegii tăi într-un cadru natural spectacular și motivant.

Echipa hotelului Piatra Mare este expertă în organizarea de activități și evenimente care vizează creșterea socializării, promovarea competitivității sau creșterea cunoștințelor. Ne concentrăm pe factorul pe care dorești să-l evidențiem și ne adaptăm la tema care îți place cel mai mult. Noi îți vom oferi tot sprijinul pentru a crea și conduce o echipă de înaltă performanță.

Poiana Brașov este destinația perfectă pentru a petrece timpul în mod activ, pe tot parcursul anului! În Poiană, agenda voastră poate include relaxare la piscină și spa de cinci stele, echitație, plimbări călare sau cu trăsura, excursii cu ATV-uri sau mașini de teren, alpinism și escaladă sportivă, tenis, trasee montane și trasee pentru biciclete, paintball, tir cu arcul și multe altele.

În Poiana Brașov nu te vei plictisi! Aici găsești pârtii moderne, centre de echitație, patinoar, centre de închiriat echipamente sportive și instructori pregătiți să te învețe sportul dorit.
În Poiană veți descoperi 12 pârtii de schi cu grade diferite de dificultate, de unde veți putea alege. Dintre acestea, cea mai cunoscută este pârtia Bradu, fiind dotată cu instalație nocturnă, un centru de închiriere echipamente sportive și zăpadă artificială.

Patinoarul din Poiana Brașov vă pune la dispoziție patine de închiriat, băuturi calde, gustări și gheață rezistentă pentru câteva ore de alunecat pe ritmul muzicii.

De aici veți putea trăi o aventură turistică vizitând și împrejurimile Poienii Brașov!
Din Poiană puteți urca în Munții Postăvaru cu telecabina. Odată ajunși aici, aveți la dispoziție o varietate de trasee pentru bicicletă. Puteți coborî pe unul din aceste trasee în centrul istoric al Brașovului, unde veți descoperi una din cele mai frumoase monumente ale arhitecturii gotice din România, Biserica Neagră.

Iar atunci când va sosi momentul să va întoarceți din nou la muncă, plini de forțe noi, vom fi încântați să fim în continuare alături de voi, pentru a organiza împreună evenimente profesionale.
Hotelul nostru vă pune la dispoziție 7 săli de conferinţe, care pot găzdui simultan în jur de 2000 de persoane.

Suntem experți în execuția oricărui tip de eveniment, iar seviciile noastre impecabile și facilitățile complete ale sălilor pe care vi le punem la dispoziție, sunt garanția succesului pentru orice tip de reuniune.

Echipa Hotel Piatra Mare

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.